Inter Caner Erkin'i kadrosuna kattığını resmi sitesinden açıkladı

Inter Caner Erkin'i kadrosuna kattığını resmi sitesinden açıkladı

İtalyan Serie A Ligi ekiplerinden Inter, Caner Erkin'i kadrosuna kattığını resmi internet sitesinden açıkladı. İtalyan ekibi, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Inter, Caner Erkin'i kadrosuna kattığını resmi internet sitesinden açıkladı.

İtalyan ekibi, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile anlaştıklarını duyurdu. Anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

16-06/01/screenshot_6.jpg

2010'DAN BERİ FENERBAHÇE'DE OYNUYORDU

Fenerbahçe'den yaklaşık olarak 1 milyon 700 bin euro alan 27 yaşındaki futbolcunun Inter ile yıllık 2.5 milyon euroya anlaştığı kaydedildi. Kendisini 2019'a kadar Inter'e bağlayan sözleşmeye 'Evet' diyen Caner'in imza parası ise almayacağı aktarıldı.

16-06/01/screenshot_3.jpg
2010 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Caner Erkin, 2 milyon euroya transfer edilmişti.

16-06/01/screenshot_1-1464786484.jpg

CANER İÇİN TÜRKÇE TWITTER HESABI AÇTILAR

30 Mayıs Pazartesi günü Inter kulübü Caner Erkin transferi dolayısıyla sosyal medya hesaplarına Türkçe hesabını da kattı. Bunun bir benzerini Barcelona'da Arda Turan transferinde yapmıştı. Arda'yı transfer ettikten sonra açtıkları Türkçe Türk taraftarlar tarafından yoğun bir ilgiliyle takip ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN