Sıla açıkladı: İlker Kaleli ile dünyaevime mi giriyor? "İyi bir döneme denk geldik..."

Sıla açıkladı: İlker Kaleli ile dünyaevime mi giriyor? "İyi bir döneme denk geldik..."

Bir süredir ünlü oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Sıla, 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla magazin dünyasına bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Sıla, özel hayatı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

2020 yılının Ocak ayında şef Hazer Amani ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yılın Ocak ayında Bodrum'da Hazer Armani'den 15 dakika içinde boşanarak adından söz ettirmişti.

Armani'den boşandıktan bir süre sonra oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlayan Sıla, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Harbiye konserinin kulisinde SHOW TV kameralarını ağırlayan başarılı şarkıcı, Ömür Sabuncuoğlu'na kariyeri ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

3470735-d5d7a408a39987009e740a9d4422a487-640x640.jpg​​​​​​​

'ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN'

Geçtiğimiz yaz geçirdiği kaza sonucu 8 haftasını alçıda geçiren ünlü şarkıcı, o süreçle ilgili ilk kez konuştu. Geçirdiği kaza hakkında 'Allah beterinden saklasın' yorumunda bulunan Sıla şunları söyledi:

"İlker'le hayalini kurduğumuz bir tatile çıkmıştık. Kaza sonucu düştüm. Köprücük kemiğim kırıldı. Devlet hastanesinde çekilen tomografiler sonucu ameliyat olacağım söylendi. Ameliyat olmadım ve 8 haftayı askıya mahkum geçirdim. 'Allah beterinden saklasın' diyebilirim ama o süreçte konserlerimiz iptal oldu"

İkinci kez Covid'e yakalandığı süreçte de kariyerinde üçüncü kez sesinin kısıldığını söyleyen Sıla, "Üç gün kısık sesle azap yaşadım" ifadelerini kullandı.

61dfe2214e3fe019640fcead.webp

'BUNUN SÖZLERİNİ BEN YAZMAK İSTİYORUM'

Son albümünde yer alan İlker Kaleli'nin müziğini yaptığı 'Metelik' şarkısının çıkış sürecini anlatan Sıla, "Bir gün evde yemek yaparken İlker gitarıyla çaldı o melodiyi. 'Bunun sözlerini ben yazmak istiyorum' dedim. Sonra üzerine epey bir düşündükten sonra şarkı çıktı ortaya" dedi.

3527699-e09d8d8b95db5ae2de475570ea2c8996.jpg​​​​​​​

"BİRBİRİMİZİN HAYATINDA İYİ BİR DÖNEME DENK GELDİK"

Oyuncu İlker Kaleli ile birlikteliği hakkında da konuşan 42 yaşındaki şarkıcı, "Birbirimizin hayatında iyi bir döneme denk geldik. Bence birbirimizden çokça besleniyoruz" dedi.

EVLİLİK SORUSUNA YANIT

Sıla, Kaleli ile evlilik düşünüp düşünmediği sorulması üzerine "Hiç oralarda değiliz. Böyle çok mutluyuz. İmzalar kalbe atıldı!" ifadelerini kullandı.

acqq.jpg​​​​​​​

"DENEMEDİĞİM RENK KALMADI"

Makyaj aynası karşısında saçları yapılırken sarışın halinden memnun olduğunu söyleyen Sıla, "Denemediğim renk kalmadı. Pembesinden moruna kadar tüm renkleri kullandım. Kenan Doğulu'yla çalışırken renkli saçlarım yüzünden 'Kenan Doğulu'nun rockçı vokalisti' diye çağırılıyordum" dedi.

Sıla, sohbet sonrası Harbiye'deki muhteşem konserinde şarkılarıyla yüzlerce kişiyi coşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN