Sezon finali öncesi sürpriz transfer: Ünlü oyuncu 'Sandık Kokusu'na dahil oldu

Sezon finali öncesi sürpriz transfer: Ünlü oyuncu 'Sandık Kokusu'na dahil oldu

Bu sezonun iddialı dizilerinden 'Sandık Kokusu'nun yeni bölümlerinde hikayeye yeni karakterler dahil oluyor. En son 'Kirli Sepeti' dizisinde rol alan Serkay Tütüncü, Sandık Kokusu’nun kadrosuna katıldı.

Show TV’de yeni sezonda da devam edecek olan Sandık Kokusu dizisi, 12 Haziran’da ekrana veda ederken, başrol oyuncularından Metin Akdülger ise diziden ayrılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Akdülger'in ardından ekibe yeni transferler yapılacak. Bu isimlerin başında da Serkay Tütüncü geliyor. Son olarak “Kirli Sepeti” dizisinde rol alan oyuncu, Sandık Kokusu’nun kadrosuna katıldı.

1-006.jpg

'KIVANÇ' GELİYOR

İkinci sezon öncesi hikayesi daha da hareketlenecek olan dizide Serkay Tütüncü “Kıvanç” rolüne hayat verecek. Kıvanç’ın Meriç Aral’ın canlandırdığı Irmak’la yakınlaşacağı konuşuluyor. Nezaket Coşkun’un yönettiği diziyi Melis Civelek ile Zeynep Gür kaleme alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN