Serdar Ortaç'tan 'herkesten 5 bin TL borç istedi' iddialarına yanıt: İnanmayın böyle şeylere

Serdar Ortaç hakkında bazı basın organlarında çıkan "500 bin TL ödemesi için tanıdıklarından 5'er bin TL para istedi" şeklindeki iddialara yanıt verdi. Ortaç, "Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım zamanki WhatsApp konuşmalarını bulmuşlar onu yayınlıyorlar. Sizden de isteyen olursa benim adıma, sakın sakın inanmayın böyle şeylere." dedi.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Bazı basın organlarında şarkıcının 500 bin TL ödemesi için bir WhatsApp grubu kurduğu ve tanıdığı kişilerden 5'er bin TL istediği yönünde haberler çıktı.

'İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE'

Ortaç, söz konusu iddialarından ardından sosyal medya hesabından "Serdar Ortaç herkesten borç istedi haberi yalandır" başlıklı çektiği video ile açıklama yaptı.

3.jpg

Ünlü şarkıcı, "Bir haber çıkmış Serdar Ortaç arkadaşlarından 5'er bin TL borç topluyor diye. Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım zamanki WhatsApp konuşmalarını bulmuşlar onu yayınlıyorlar. 300 kişilik bir grup kurmuşum herkesten para istemişim. İnanmayın diye söylüyorum. Sizden de isteyen olursa benim adıma, sakın sakın inanmayın böyle şeylere." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN