Sertaç Ortaç'ın annesi: Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum

Sertaç Ortaç'ın annesi: Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum

Harbiye'de sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gelen annesi Nesrin Ortaç, gazetecilerin sorusu üzerine, "Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter" açıklamasını yaptı.

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç hakkında geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, Ortaç'ın sahneye sarhoş çıktığını, şarkı sözlerini unuttuğunu ve ayakta durmakta zorlandığını da öne sürdü.

serdar-ortac-3.jpg

Ortaç, yaşananların ardından hayatıyla ilgili pişmanlıklarını dile getirdi. "Her şeyimi kaybettim" diyen ünlü şarkıcı, "Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam, onda kesinim. Alkolü bıraktığım gün bence ağrılarım da azalacak" demişti.

serdar-ortac.jpg

Alkolü ve sigarayı bırakan 54 yaşındaki Ortaç, "24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım." dediği konserini dün gerçekleştirdi.

Ortaç'ı dinlemeye gelenler arasında annesi Nesrin Ortaç da vardı.

serdar-ortac-2.jpg

'BİR DAHA KULLANMAYACAK, TAKİPTEYİM'

Habertürk'te yer alan habere göre; gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nesrin Ortaç, "Her konserinde olduğu gibi şimdi de çok heyecanlıyım. Oğlum sigarayı ve alkolü bıraktı. Şimdi görmeye geldim. Takipteyim artık. Bundan sonra bir daha kullanmayacak." dedi.

serdar-ortacin-annesi.jpg

'EVLENMESİNİ VE BABA OLMASINI İSTEMİYORUM'

Nesrin Ortaç, "Serdar Ortaç’ın evlenmesini ve baba olmasını istiyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter."

Ayrıca, oğlunun zor zamanlarında kendisine bir şey anlatmadığını belirten Nesrin Ortaç, "Serdar bir şey anlatmaz." diye ekledi.

serdar-ortac-4.jpg

Serdar Ortaç, 2014'te İrlandalı model Chloe Loughnan ile evlenmişti. Ünlü çift, 2019'da ise olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN