Sandık Kokusu'nun yeni başrolü belli oldu

Sandık Kokusu'nun yeni başrolü belli oldu

İkinci sezonu merakla beklenen Sandık Kokusu'nun başrol karakteri Bora'yı canlandıracak oyuncu belli oldu. Engin Öztürk başrol için diziyle el sıkıştı.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Uğur Yücel'i buluşturan dizinin yeni başrol oyuncusu belli oldu. Dizide Atilla karakterini canlandıran Metin Akdülger'in ayrılmasının ardından "Bora" karakteri için görüşmeler sürüyordu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; O3 Medya imzalı dizinin yeni başrolü Engin Öztürk oldu. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu dizide Engin Öztürk, Karsu'nun (Özge Özpirinçci) partneri olacak.

engin-ozturk-ozge-ozpirincci.jpg

Özpirinçci ile daha önce "Biz Böyleyiz" filminde rol alan başarılı oyuncu Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili ve Meriç Aral gibi birbirinden ünlü oyunculardan oluşan ekibe güç katacak.

sandik-kokusu-engin-ozturk-bora.jpg

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin hikayesi yenilenecek ve dizi Uğur Yücel’in hayat verdiği Hasan’ın Şanlıurfa'da çekilen sahneleriyle açılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN