Polatların davasında şok gelişme: Aileden 2 kişi tahliye edildi...

Polatların davasında şok gelişme: Aileden 2 kişi tahliye edildi...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde bulunan Dilan ve Engin Polat davasında yeni bir gelişme yaşandı. Polat davasından 2 kişi tahliye edildi...

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde bulunan Dilan - Engin Polat çifti ve beraberindeki 18 kişi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Polat çifti ve beraberlerindeki kişiler hakkında aylık tutukluluk değerlendirmesi yapıldı.

dilanpolat-enginpolat1.webp

POLAT AİLESİNE 2 TAHLİYE

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, sabah saatlerinden itibaren süren değerlendirmede Polatlara iki tahliye kararı çıktı.

ds.png

4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan ve Engin Polat'ın yanı sıra, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, Ahmet Gün ve kardeşi Alper Kürşat Polat'ın tutukluluğuna devam edilmesine karar verdi. Ancak, Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmalarına hükmedildi. Bu karar doğrultusunda, başka davadan tutukluluğu olmayan Sıla Doğu ve Can Doğu'nun cezaevinden tahliye edileceği bilgisi verildi.

0x0-1718309894968.webp

Yaşanan gelişme üzerine Sıla Doğu'nun avukatı Sibel Bozkulak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-06-14-at-00-21-36.webp

Davanın seyrini yakından takip eden kamuoyu, Dilan ve Engin Polat çiftinin tutukluluğunun devam etmesi nedeniyle gözlerini tekrar bu çifte çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN