Netflix Ağustos 2022 film, dizi ve diğer yapımları

Netflix Ağustos 2022 film, dizi ve diğer yapımları

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte güncel Netflix içerikleri merak ediliyor. Platform ise herkesin heyecanla beklediği Ağustos ayı takvimini açıklandı. İşte, Netflix Ağustos 2022 film, dizi ve diğer yapımları..

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye, Ağustos ayına ait yapımların yer aldığı takvimini açıkladı. Yerli yapımların yanı sıra birçok ülkeden farklı türlerdeki dizi film ve belgeseller ise güncel takvimde yerini aldı.

Neil Gaiman'ın ödül alan çizgi romanından ekranlara uyarlanan The Sandman isimli yapımın 5 Ağustos'ta izleyicilerle buluşacağını görüldüğü Netflix takviminde, Erkan Kolçak Köstendil ile Hazar Ergüçlü'nin birlikte başrolü paylaştığı 'Gönül' isimli yapımın 10 Ağustos'ta seyircilerle buluşacağı belirtildi. İşte, Netflix'in Ağustos ayı güncel takviminde yer alan diğer yapımlar..

Netflix Ağustos 2022 film, dizi ve diğer yapımları

1 Ağustos Pazartesi günü iki Sandra Bullock filmi yayına giriyor. 28 Days’de Bullock, rehabilitasyona gitmek zorunda kalan bir alkolik olarak karşımıza çıkıyor ve orada olduğu sırada yakın bir süreçte onun için çok önemli olan benzer sorunlarla karşı karşıya kalan bir grup insanla tanışması anlatılıyor. Sandra Bullock, Miss Congeniality’de ise bir suçluyu keşfedebilmek adına yarışmacı kılığına giren ve gizli göreve giden FBI ajanını oynuyor.

The Sandman - Fantastik (05/08/2022) Yeni dizi

The Sandman

Yıllarca süren tutsaklık sonrası Düşler Kralı Morpheus, ondan alınmış gücünü geri kazanabilmek adına dünyalar arasında bir yolculuk yapmaya çıkar.

Locke & Key: 3. Sezon - Fantastik (10/08/2022)

Locke & Key: 3. Sezon

Dizi, ilk iki sezonu yine heyecan dolu bölümler içeren son sezonunda Locke ailesi, anahtarları ele geçirmek isteyen yeni bir şeytani düşman ile karşı karşıya kalırlar.

Never Have I Ever: 3. Sezon (12/08/2022)

Never Have I Ever: 3. Sezon

KomediDevi ile arkadaşları en sonunda bekarlıktan kurtulmuş olsalar bile ilişkilerin büyük oranda kendilerini keşfetme çabalarını ve bunun yanı sıra dramayı da beraberinde getirdiğini anlamak üzeredirler.

Echoes - Gerilim (19/08/2022) Yeni dizi

Echoes

Küçük yaşlarından itibaren gizlice birbirlerinin yerlerine geçen tek yumurta ikizleri Leni ve Gina'dan bir tanesi ortadan kaybolur ve ikiz kardeşlerin dünyası o anda altüst olur.

Gönül - Komedi (10/08/2022)

GÖNÜL

Deli dolu haliyle bilinen Sümbül, düğününde kemane çalan göçebe Piroz'a karşı aşk beslemeye başlar. Töreler ve batıl inançlar ona engel olmaya çalışsa da o hiçbirşeyi tanımaz ve yeter ki gönüller bir olsun diyerek aşkının peşinden koşar.

Day Shıft - Aksiyon (12/08/2022)

DAY SHIFT

ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan bir vampir avcısı, çocuğunun hem okul giderlerini hem de diş tellerinin masraflarını karşılayacak parayı bir hafta içinde bulabilmek adına bir maceraya atılır.

Ninja Kaplumbağalar'ın yükselişi - Çocuk & Aile (05/08/2022)

NİNJA KAPLUMBAĞALAR'IN YÜKSELİŞİ

Başka bir evrenden gelen acımasızlık dolu yaratıklar müthiş bir kaos yaratmak üzereyken Ninja Kaplumbağalar ortaya çıkar ve onları gizemli güçleriyle büyük bir sınavdan geçirirler.

Woosstock '99: Tam bir kaos - Belgesel (03/08/2022)

WOODSTOCK '99

Yalnızca barış ve müzikten ibaret olan Woodstock 1969, üç gün boyunca öfke, isyan ve büyük zararla sahne oldu. Bu felaketin sebebi ise merak konusuydu.

Boş Zaman - Komedi (26/08/2022)

BOŞ ZAMAN

Fedakarlıklarıyla bilinen bir ev erkeği, eşi ve çocukları seyahate çıkınca uzun zamandır ilk kez kendisine zaman ayırır ve parti meraklısı bir arkadaşıyla çılgınlıklarla dolu bir maceraya atılır.

He-Man Ve Kaimatın Hakimleri: 3. Sezon - Çocuk & Aile (18/08/2022)

HE-MAN VE KÂİNATIN HÂKİMLERİ

İskeletor, kâinatın tüm kontrolünü ele geçirmeyi hedeflerken He-Man ve kahraman ekibi onun karşısına çıkar ve kaderlerini gerçekleştirmek için çabalar.

Çocuk Oyuncağı - Fantastik (24/08/2022)

Çocuk Oyuncağı

Ollie's Odyssey isimdi bir kitaptan uyarlanan bu aile dizisinde bir oyuncak, onu kaybeden çocuğu bulabilmek adına her yerde küçük çocuğu aramaya başlar.

Fullmetal Alchemist: The Revenge Of The Scar - Aksiyon (20/08/2022)

FULLMETAL ALCHEMIST

Devam filmi olarak gösterime giren film de Elric kardeşlerin bu güne kadarki en zorlu rakipleri ile ve alnında devasa yara izi olan bir seri katil ile karşı karşıya gelmesi anlatılıyor.

Eğlenceli Tarih dersleri: 2. Sezon - Belgesel (25/08/2022)

EĞLENCELİ TARİH DERSLERİ

Kısa tarih dersleri geri geliyor. Bu defa psikedelik uyuşturucuları ve silaha dönüşen lazerler ile şişe suları inceleniyor.

The Cuphead Show!: 2. Kısım - Çocuk & Aile (19/08/2022)

THE CUPHEAD SHOW

Popüler bir video oyunundan dizi olarak uyarlanan uyarlanan THE CUPHEAD SHOW! adlı animasyon dizisinde, fevri Cuphead ile onun kolayca kandıran kardeşi Mugman'in başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

Hayatta Kalmak İçin Kay: Leo Baker'in Hikayesi - Belgesel (11/08/2022)

HAYATTA KALMAK İÇİN KAY: LEO BAKER'IN HİKÂYESİ

Ünlü kaykaycı Leo Baker'ın şöhret basamaklarını nasıl tırmandığı ve cinsel kimliğini gizleme olayında da hissetmiş olduğu baskıyı anlatıyor.

Angry Bırds: Yaz Çılgınlığı: 3. Sezon - Çocuk & Aile (25/08/2022)

ANGRY BIRDS: YAZ ÇILGINLIĞI

Red, Chuck, Bomba ve Stella başka kampçı dostlarıyla çılgın yaz eğlencelerinin peşine düşerler ve hepsi birlikte Splinterwood Kampı'nın altını üstüne getirirler.

Scholl Tales The Series - Korku (10/08/2022)

SCHOOL TALES THE SERIES

Tayland'ın en iyi korku filmi yönetmenlerinin imzasını taşıyan ve olağan üstü hayalet hikayelerini anlatan bu antolojide, lise koridorlarında yaşanan korkunç olaylar işleniyor.

13: Müzikal - Çocuk & Aile (12/08/2022)

13: MÜZİKAL

Annesiyle babası ayrıldıktan sonra New York'tan Indiana'ya taşınmak zorunda kalan Evan, Bar Mitzvah törenine katılmıştır. Bu töreni ise gelmiş geçmiş en güzel partiye dönüştürmekte de kararlıdır.

Ağaç Şehir - Çocuk & Aile (01/08/2022)

AĞAÇ ŞEHİR

Özel yetenekler olan ve hızlı araçlara sahip olan hayvan kahramanlar Ağaç Şehir'i koruyabilmek adına en zorlu sorunları çözmeye uğraşırlar.

Perde Arkası: 2. Cilt - Belgesel

PERDE ARKASI: 2. CİLT

Perde Arkası: Sahte Sevgili (16/08/2022)

Manti Te'o'nun Notre Dame'dan NFL'e kadar uzanan futbol kariyeri sürecinde geleceği çok fazla parlaktı fakat o sırada ortaya çıkan gizli bir ilişkisi, hayatını ve kariyerini altüst etmiştir.

Perde Arkası: AND1'in Yükselişi ve Düşüşü (23/08/2022)

New York sokak basketbolundan ilham alan etkili markalardan AND1, yerel basketbola adını yazdıran efsaneleri uluslararası ikonlara dönüştürmüştür.

Perde Arkası: Sportmenlik Dışı Faul Operasyonu (30/08/2022)

NBA hakemi olan Tim Donaghy, görev yaptığı maçlarda bahis oynar ve hapis yatar. Yıllar sonra hapisten çıkar ve ligi derinden sarsan kumar tezgâhını anlatır.

Öyle veya Böyle - Komedi (17/08/2022)

Öyle veya Böyle

Üniversiteden mezun olduğunun gecesinde hamilelik testi yaptıran ve bebek beklediğini öğrenen Natalie'nin hayatı iki paralel gerçeklik şeklinde ayrılır.

Asla Nadiren Bazen Her Zaman - Dram (01/08/2022)

Asla Nadiren Bazen Her Zaman

Eliza Hittman'ın imzasını taşıyan Asla Nadiren Bazen Her Zaman, hiç beklenmedik bir hamilelik sonucu kürtaj olabilmek adına kuzeni Skylar ile Pennsylvania’dan New York'a gitmek zorunda kalan Autumn'ın hikayesi anlatılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN