Motor tutkunları bile bulamadı! 14 saniyede 3 fark! Dahi avı başladı

Motor tutkunları bile bulamadı! 14 saniyede 3 fark! Dahi avı başladı

Bilişsel işlevinizi arttırmaya yarayan ve beyin sağlığını koruyan zeka oyunları son zamanlarda popülaritesini gitgide arttırıyor. Motor tutkunlarının bile bulmakta zorlanıyor yalnızca dahiler 14 saniyede 3 farkı buluyor.

Zeka oyunları ile bilişsel işlevinizi arttırabilir beyninizi daha sağlıklı tutabilirsiniz. Kafanızı karıştıracak yeni bir bulmaca önerisi ile geldik. Garajda duran iki pembe motor arasındaki farkları 14 saniyede bulanlar dahiler sınıfına ekleniyor. Yüksek IQ'ya sahip olanlar 2 resim arasındaki farkı kısa sürede buluyor.

RESİMDEKİ 3 FARKA ODAKLANIN

Birbiriyle neredeyse aynı görünen iki resim arasındaki 3 farkı bulanı ayakta alkışlıyoruz.14 saniyede tamamlamanız gereken bu test sizin yüksek zekanızı da gösteriyor. 3 farktan ikisi anında gözünüze çarparken geriye kalanları bulmak beklenen kadar kolay olmuyor. 14 saniyelik süreyi ayarladıysanız hep birlikte testte başlayalım.

Garajdaki iki pembe motor arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 14 saniyede buluyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5…

6…

7…

8…

9…

10…

11…

12…

13…

14…

Size vermiş olduğumuz süreyi tamamladık.

14 saniyede doğru sonuca ulaşamayanlar için yanıtı aşağıda paylaşıyor olacağız. Ancak görsel arasındaki 3 farkı bulma konusunda çok fazla çaba sarf etmediyseniz kendinize birazcık daha zaman tanımanızı tavsiye ediyoruz.

TESTİN YANITI

Garajdaki iki pembe motor arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 14 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN