Lahmacundan soğutacak görüntüler! Burası Hindistan değil Türkiye'de bir restoran

Lahmacun severler bu görüntüleri gördükten sonra bir daha elini bile uzatmayacak. İlk bakışta Hindistan zannedeceğiniz bu görüntüler ne yazık ki Türkiye’den. İşte hijyen kurallarıyla “yok artık” dedirten o görüntüler…

Türk kültürünün en sevilen yiyeceklerinden biri olan lahmacun, özellikle de tam kıvamında yapıldığı takdirde damatların en büyük şenlendirici olarak kabul edilir. Çıtır çıtır hamuru, kıymasının lezzeti akşam tam yerinde olduğunda lahmacunu beğenmeyecek kişi yoktur desek yeridir. Lakin bu görüntüler lahmacun severleri şaşkına çevirecek.

capture-20240723143040519.jpg

LAHMACUNDAN SOĞUTAN GÖRÜNTÜLER

İlk bakışta Hindistan’dan sanılan bu görüntüler Türkiye’deki bir restorana ait. Hijyen kurallarına uyumayan ve lahmacun harcını gelişi güzel bir şekilde hazırlayan bu İşletme sosyal medyada ciddi tepki çekti. Söz konusu görüntüler sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılırken vatandaşlar işletmeyi ti’ye alarak sosyal medyadan tepkilerini gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN