Kokusuyla bile kilo verdiren meyve! Ünlülerin çantasından eksik olmuyor, iştahı anında kesiyor

Kokusuyla bile kilo verdiren meyve! Ünlülerin çantasından eksik olmuyor, iştahı anında kesiyor

Kilo vermenin yeni yolu! Bilimsel olarak kanıtlandı! O meyveyi bırakın yemeyi, koklaması yetiyor! Kokusuyla bile kilo verdiriyor. Dünyaca ünlü ismin gizli sırrıymış meğer! Ünlülerin çantasından eksik olmuyor, iştahı anında kesiyor...

Zayıflamanın ortaya çıkan yeni yöntemi herkes şaşırtıyor. Ancak bu yöntem yapılan bilimsel araştırmalarla desteklendi. Kilo vermek için bu meyveyi yemeniz bile gerekmiyor, koklamanız yetiyor. Zayıflamak için yeni ve doğal bir yöntem mi arıyorsunuz? O meyvenin yağını veya kendisini koklayarak kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz?

JENNİFER LOPEZ'İN ZAYIFLAMA SIRRI

Greyfurtun faydaları nelerdir? Greyfurt hangi hastalıklara iyi gelir, kimler greyfurt yememeli? - Sağlık Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez’in, fit ve sağlıklı kalmak için her gün greyfurt yağı kullandığı iddia ediliyor. İştahını bastırmak ve kilo verme sürecini hızlandırmak için çantasında her zaman greyfurt yağı bulunduran Lopez, günde üç kez 15 dakika boyunca greyfurt yağı koklayarak iştahını kontrol altında tutuyor.

BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR NE DİYOR?

Osaka Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, greyfurt kokusu iştahı azaltıcı etkisiyle kilo kaybını hızlandırıyor. Araştırma, greyfurt yağının içerdiği aromaların iştahı azaltabileceğini ve kilo vermeye yardımcı olabileceğini ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN