Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis baskını: Komşularına mektup göndermişti ama...

Kenan Doğulu'nun doğum günü partisine polis baskını: Komşularına mektup göndermişti ama...

Şarkıcı Kenan Doğulu, dün akşam 50. yaşına özel bir parti verdi. Parti, gece yarısı gelen sesten rahatsız olan komşuların polis çağırması üzerine polis baskınına uğradı. Doğulu, organizasyon öncesi komşularına mektup göndererek oluşabilecek gürültüden dolayı özür dilemiş olsa da, bu önlem yeterli olmadı.

Şarkıları ve konserlerindeki eğlenceli halleriyle adından söz ettiren Kenan Doğulu, dün akşam evinde verdiği partiyle 50. yaşını kutladı. Doğulu'nun parti öncesi komşularına gönderdiği mektup ve ünlü isimlerin de katıldığı coşkulu gece, unutulmaz bir kutlamaya sahne oldu.

Doğulu, partiye katılacak misafirlerine ve komşularına bir mektup göndererek, partiden dolayı oluşabilecek gürültüden dolayı özür diledi ve anlayışlarını rica etti. Bu nazik ve düşünceli davranışı, Doğulu'dan büyük takdir topladı.

Partiye Demet Akalın, Özgün, Serdar Ortaç, Hadise, Bengü, Seda Sayan, Burcu Güneş, Murat Boz, İzel Çelikkol, İrem Jalife gibi birçok ünlü isim de katıldı. Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz oyuncuları da partide bir araya gelerek nostaljik bir buluşma yaşadı.

"SES VE MÜZİK İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Büyük bir parti organize eden Kenan Doğulu, oluşabilecek yüksek sesten dolayı komşularına mektup göndererek şunları söyledi:

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz."

PASTA AYRINTISI DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Kenan Doğulu ile gitar şeklinde beyaz bir pasta yaptırıldı.

Renkli bir dekorasyon hakim olduğu partide duvarlara güneş sembolünün yanına "Kenan doğdu" yazıları asıldı. Partide şarkılarını söyleyen Doğulu, Beren Saat ile de dans etmeyi ihmal etmedi.

AŞK-I MEMNU OYUNCULARI BİR ARADA

Gecede dikkat çeken bir detay ise Aşk-ı Memnu oyuncuları oldu. Partiye katılan dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, Beren Saat ile poz verdi.

Bihter, Behlül ve Adnan karakterini bir arada gören sosyal medya kullanıcıları "Aşk-ı Memnu yeniden başlıyor" yorumunu yaptı.

PARTİYE POLİS BASKINI

Magazin Online'da yer alan habere göre, Kenan Doğulu'nun parti öncesi mektup göndererek özür dilediği komşuları, gece yarısı gelen sesten rahatsız oldu.

Site sakinlerinin gece saat 00.00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine polis çağırıldı.

İkazlara rağmen bitirilmeyen Acarkent'teki partiye polis müdahale etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN