Güç Yüzükleri'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı! O tarihte Amazon Prime Video'da

Güç Yüzükleri'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı! O tarihte Amazon Prime Video'da

Heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı! O tarihte Amazon Prime Video'da izleyicilerle buluşacak...

Amazon Prime Video, büyük beğeni toplayan "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" dizisinin ikinci sezonu için yeni bir fragman yayınladı. Fragman, ilk sezonun yarıda kalan olaylarının nasıl devam edeceğini ve hikayenin nasıl şekilleneceğini gözler önüne serdi. Peki, "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri" ikinci sezonu ne zaman izleyicilerle buluşacak?

EREGION KUŞATMASI VE SAURON'LA SAVAŞ

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien'in ünlü kitap serisiyle uyumlu olarak devam edecek. İkinci sezonda, Tolkien'in eserlerinde önemli bir yer tutan Eregion Kuşatması olayına odaklanılacak. Fragmandan elde edilen bilgilere göre, Eregion Kuşatması sırasında Sauron’a karşı yapılan savaşın sonucunda büyük kayıplar yaşanabilir. Sauron’a karşı yükseltilen bayrakların, Orta Dünya'da büyük bir savaşı tetiklemesi bekleniyor.

29 AĞUSTOS'TA AMAZON PRIME VIDEO'DA

Dizinin başrollerinde Morfydd Clark, Robert Aramayo ve Charlie Vickers gibi yıldız isimler yer almaya devam edecek. Yeni sezonun 29 Ağustos'ta Amazon Prime Video'da yayınlanması planlanıyor. Ayrıca, sezon öncesi bir prömiyer etkinliği düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN