Esra Erol'da fenomen olmuştu! Yazgül estetik doktoruna koştu: Son halini görenler inanamıyor

Esra Erol'da fenomen olmuştu! Yazgül estetik doktoruna koştu: Son halini görenler inanamıyor

Esra Erol'un programında fenomen olmuştu! Yazgül estetik doktoruna hemen koştu! Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Bir dönem Esra Erol’un programına katılarak, “Tek suçum güzel olmak” sözüyle hafızalara kazınan Yazgül, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Eltileriyle ve eşiyle yaşadığı problemler nedeniyle katıldığı programda geniş bir kitle tarafından tanınan Yazgül, yaşadığı değişimle yeniden gündeme geldi.

ESTETİK OPERASYON SONRASI YENİ PAYLAŞIM

Esra Erol'da 'Tek suçum güzel olmak' sözüyle tanınmıştı! Yazgül estetik doktoruna koştu! Yeni halini 'Shakira oldum' diyerek paylaştı

Eşiyle boşandıktan sonra hayatında köklü değişiklikler yapan Yazgül, estetik operasyonlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak karın germe ameliyatı için bıçak altına yatan Yazgül, bu süreçten sonra sosyal medya hesabından yeni halini takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına ise “Shakira oldum” notunu düşen Yazgül, kısa sürede takipçilerinin ilgi odağı oldu.

yazgul-kimdir.webp

Yazgül’ün estetik operasyon sonrası paylaştığı görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, bu paylaşımlara çeşitli yorumlar yaparken, bazı takipçileri eleştiri oklarını Yazgül’e yöneltti. Sosyal medyada yapılan yorumlar arasında, "Bunları ünlü edenlerde suç" ve "Bu hal ne?" gibi tepkiler öne çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN