Engin Altan Düzyatan yeni yarışma programıyla ekranlara geri dönüyor

Engin Altan Düzyatan yeni yarışma programıyla ekranlara geri dönüyor

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, yeni sezonda “Milyoner Aile” adlı yarışma programıyla televizyon ekranlarında olacak. Format gereği programda dört aileden 4’er kişilik ekipler halinde yarışılacak.

"Diriliş Ertuğrul" dizisiyle dünya çapında birçok hayran edinen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, yeni bir yarışma programıyla Atv ekranlarına geri dönüyor. “Milyoner Aile” adlı yarışmada her bölüme 4 aile katılacak ve 500 bin TL ödülün sahibi olacak. Kaybedenin olmadığı yarışmada cevapları içinde olan 14 soruda ödüller katlanarak milyonlara ulaşacak.

DÖRT AİLE YARIŞACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dört aileden 4’er kişilik ekipler halinde yarışılan programa herkes istediği akrabasıyla katılabilecek ve sorulara ailece en hızlı ve doğru şekilde yanıt veren aile milyonerlik yolculuğunda öne geçmiş olacak. Tüm soruları en hızlı ve doğru şekilde cevaplayan aile 500 bin TL’yi kasasına koyacak ve sonraki bölümde yarışmaya devam edecek.

ELENEN AİLE ÖDÜLLE VEDA EDECEK

Milyoner Aile’de sonuncu olup, elenen aile bile kasasındaki biriken ödülle yarışa veda edecek. Bölümün en düşük puanlı ailesi yerini yeni bir aileye bırakacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN