En zekiler bile baştan elendi! Bu testin sonucuna kimse ulaşamıyor! Basit görünen zor test

En zekiler bile baştan elendi! Bu testin sonucuna kimse ulaşamıyor! Basit görünen zor test

Eminiz ki bu testin sonucuna ulaşan bir elin parmağını geçmeyecek. En zekiler bile bu testin sonucuna ulaşamadı. 5 saniyede dolu kupayı bulmak hiç kolay olmayacak. Resimdeki saklı kupayı bulmak için ufak bir yarışa ne dersiniz? Haydi hep birlikte teste geçelim…

Kafa karmaşası yaratan yeni bir zeka bulmacası ile karşınıza geldik. Bu testte bir sayfada bir sürü boş kupa bulunurken içlerinden yalnızca bir tanesi dolu görünüyor. Yüksek IQ seviyesine sahip kişilerin bile bulmakta zorlandığı dolu kupayı fark etmek için yalnızca 5 saniyeniz var.

DOLU KUPA NEREDE DURUYOR?

Optik illüzyon testleri ile birlikte hem eğlenceli dakikalar getirebilir hem de zekanızın ulaşılmadık noktalarına erişebilirsiniz. 5 saniyede dolu kupayı bulmak için sürenizi ayarlayınız. Her şeyiniz tamamsa sayfayı biraz aşağı kaydırıp teste geçelim.

En zekiler bile başaramadı! Resimdeki saklı dolu kupayı sadece dâhiler 5 saniyede buluyor - Resim : 1

1…

2…

3…

4…

5……

Eğer süre sonuna kadar saklanmış kupayı bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testin yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Ancak sonuca göz gezdirmeden önce kendinize bir şans daha vermenizi tavsiye ediyoruz.

TESTİN SONUCU

En zekiler bile başaramadı! Resimdeki saklı dolu kupayı sadece dâhiler 5 saniyede buluyor - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN