'Dünyanın en güzel kadını' aldatıldı, sosyal medya yıkıldı

'Dünyanın en güzel kadını' aldatıldı, sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Dylan Sprouse'un, birçok moda dergisi tarafından "dünyanın en güzel kadını" olarak adlandırılan eşi model Barbara Palvin'i aldattığı iddia edildi. Sprouse'un Palvin'i 17 yaşında bir içerik üreticisiyle aldattığı iddiasının ardından ünlü model, eşinin soyadını sosyal medya hesabından sildi.

Dünyaca ünlü Macar model Barbara Palvin, ABD'li oyuncu Dylan Sprouse ile geçtiğimiz temmuz ayında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de küçük bir köyde evlenmişti. Altı yıldır birlikte olan ünlü çiftin arasına ihanetin girdiği iddiası ise sosyal medyada gündem oldu.

Sprouse'un ünlü modeli 17 yaşındaki bir içerik üreticisi ile aldattığı öne sürüldü. Söz konusu iddianın ardından Palvin'in "Sprouse" soyadını sosyal medya hesaplarından kaldırması iddianın doğru olabileceğini düşündürdü.

Konuyla ilgili Barbara Palvin'den de Dylan Sprouse'dan da henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN