Deniz Uğur'dan Reha Muhtar'a: Nafakanı gururla ödeyeceğim

Deniz Uğur'dan Reha Muhtar'a: Nafakanı gururla ödeyeceğim

Oyuncu Deniz Uğur ile eski eşi Reha Muhtar arasındaki velayet ve nafaka davasında Uğur'a, oğulları Poyraz'ın velayeti ise Reha Muhtar'a verildi. Uğur'un Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Uğur, yaptığı açıklamada, "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" dedi.

Oyuncu Deniz Uğur ile eski eşi Reha Muhtar arasındaki velayet ve nafaka davasında karar çıktı. Mahkeme, 15 yaşındaki Mina Deniz ve Poyraz Deniz adında ikiz çocuklarının velayetini farklı ebeveynlere verdi.

Kızları Mina'nın velayeti Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ın velayeti ise Reha Muhtar'a verildi. Mahkeme ayrıca, Deniz Uğur'un Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi.

Deniz Uğur konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uğur, "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" dedi.

İki çocuk sahibi olan oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar 2010 yılında boşandı. Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar'a velayet davası açmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN