'Dallas'ın yıldızı Pat Colbert hayatını kaybetti: 10 yılda 3 kez felç geçirdi

'Dallas'ın yıldızı Pat Colbert hayatını kaybetti: 10 yılda 3 kez felç geçirdi

Uzun soluklu "Dallas" dizisinde "Dora Mae" rolünü canlandıran Pat Colbert 77 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni açıklanmazken kardeşi 10 yılda 3 kez felç geçirdiğini söyledi.

1978-1991 yılları arasında yayınlanan ve Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan "Dallas" dizisinin yıldızı Pat Colbert (77), 23 Haziran'da hayatını kaybetti.

3-001.jpg

10 YILDA 3 KEZ FELÇ GEÇİRDİ

Independent'in aktardığı bilgilere göre; "Dallas" dizisinde "Dora Mae" karakteriyle hafızalara kazınan Pat Colbert'in kız kardeşi Tami Colbert, oyuncunun California'daki evinde hayatını kaybettiğini doğruladı. Oyuncunun ölüm nedeni açıklanmadı ancak kız kardeşi Colbert'in son 10 yılda 3 kez felç geçirdiğini belirtti. Colbert'in cenaze töreni 20 Temmuz'da yapılacak.

4-001.jpg

Pat Colbert'in 1980'lerde "Flamingo Road" dizisinde 4 bölüm rol almasıyla başlayan oyunculuk kariyerinde yıldızı 1983'te "Dallas" dizisiyle patladı. Colbert, 1983-1991 yılları arasında Dallas'ta 67 bölüm boyunca rol aldı ve bu sayede geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Dallas'ın ardından "Sisters", "True Colors", "Thom & Dusty Go To Mexico: The Lost Treasure" ve "Benson" gibi yapımlarda rol alan Colbert, en son 2015'te "If Not for His Grace" filminde oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN