Bu burçlarla küsmek, konuşmamak imkansız! Hemen iletişime geçiyorlar: Gerçek dostluk arayan bu burçlara şans versin

Bu burçlarla küsmek, konuşmamak imkansız! Hemen iletişime geçiyorlar: Gerçek dostluk arayan bu burçlara şans versin

Burçların, karakteristik özelliklere yansıyan etkileri birçok kişi tarafından bilinen bir gerçektir. Öyle ki kimi burç sakin, dindin olurken kimisi canlı, hiperaktif olabiliyor. Bazı burçlar ise kimseyle küsemeyip, konuşmadan duramıyor. İşte küsmesi imkansız olan o 3 burç…

İnsan yaşamının en önemli konularından biri arkadaşlık ilişkileridir. İnsanın sırlarını anlatabileceği, üzüldüğünde, sevindiğinde yanında görebileceği bir arkadaşının olması daha güvenli ve daha mutlu hissettiriyor. Lakin bu aşamada arkadaş seçiminin önemi karşımıza çıkıyor. Eğer burçlara çok takılan ve özelliklerine dikkat eden biriyseniz arkadaş seçerken bu 3 burca şans verebilirsiniz.

BU BURÇLAR KÜS KALAMIYOR

İKİZLER

ikizler.jpg

İkizler burcu için iletişim oldukça önemli bir konudur. İlişkileri süresinde her ne kadar kızıp, küsüp, kırılsalar da ikizler burcu pek de küs kalamaz. Duygu durumlarının hızlı şekilde değişmesinin de bu konuda etkisi var.

BALIK

balik.jpg

Uyumlu Balık burcu, bencil değil. Kararsızlık gösterebilir, ikna etmek kolay bu nedenle küs kalmazlar. Fedakarlık yapmaktan çekinmezler.

BAŞAK

basak.jpg

Titizliğe ve sorumlulukların önem veren başak burçları, dışarıdan pek samimi görülmeseler de içlerinde kin tutmayı beceremezler. Eğer barışmak ve af dilemek için onları ikna etmeye çalışırsanız hemen ikna olabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN