'Bahar'a sürpriz konuk: Ünlü komedyen köy muhtarını canlandıracak

'Bahar'a sürpriz konuk: Ünlü komedyen köy muhtarını canlandıracak

Ekranların popüler dizisi 'Bahar'a ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu konuk oluyor. Dizinin 11'inci bölümünde yer alacak Sakallıoğlu, köy muhtarı 'Hasibe' karakterine hayat verecek.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren çok konuşulan Bahar, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Pelin Karahan'ın iki bölüm konuk olduğu dizinin yeni bölümüne sürpriz bir isim daha konuk olacak.

bahar.jpg

YASEMİN SAKALLIOĞLU KONUK OLUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un başrolünde yer aldığı, MF Yapım imzalı diziye ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu konuk oluyor.

yasemin-sakallioglu-bahar.jpg

Dizinin 11'inci bölümünde yer alacak komedyen, Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği köyün muhtarı "Hasibe" karakterine hayat verecek.

1-012.jpg

BAHAR NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, Ayça Üzüm’ün ise kaleme aldığı dizinin haziranın ikinci haftası sezon finali yapması planlanıyor. Ancak bu tarihin öne çekilebileceği konuşuluyor.

bahar-3.jpg

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Salı akşamları yayınlanan Bahar'ın 10'uncu bölümünde; Timur ve Bahar'ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal krııklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır.

bahar-4.jpg

Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur'u uyarır. Çekim ekibi hastanenin tuhaf anlarına şahit olur.

bahar-2.jpg

Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN