'Bahar' dizisine yeni oyuncu: Fehmi Karaarslan kadroda

'Bahar' dizisine yeni oyuncu: Fehmi Karaarslan kadroda

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisine oyuncu Fehmi Karaarslan dahil oluyor. Rengin karakterinin (Ecem Özkaya) eski eşi olarak diziye katılan Karaarslan, Can Wallece karakterine hayat verecek.

Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Bahar' dizisi, salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 2 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek bölümüne yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye gelecek yeni oyuncunun Rengin karakterinin (Ecem Özkaya) eski eşi olacağı ortaya çıktı. Can Wallece karakterine hayat verecek oyuncu ise Fehmi Karaarslan oldu.

MF Yapım imzalı 'Bahar'ın oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Füsun Demirel, Hatice Aslan, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Deniz Sarıkaş yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN