Yunanistan'ın ekonomisini Türkler kurtardı! Esnaflardan Türkiye uyarısı: "Türk turistleri sakın soymayın"

Yunanistan'ın ekonomisini Türkler kurtardı! Esnaflardan Türkiye uyarısı: "Türk turistleri sakın soymayın"

Yunanistan'ın ekonomisini Türk turistler kurtardı! Ege ve Akdeniz sahillerindeki fahiş fiyatlar ve Yunanistan'ın kapıda vize uygulaması, yüzbinlerce Türk turistin Yunan adalarını tercih etmesine sebep oldu! Şimdi ise Yunan esnaflar uyardı: "Türk turistleri soymayın..."

Yunanistan’ın Ege ve Akdeniz adalarındaki turizm sektörü, bu yaz Türk turistlerin tercihleri sayesinde büyük bir canlanma yaşadı. Türkiye'deki yüksek fiyatların Türkleri bezdirmesi ve Yunanistan tarafından kapıda vize uygulamasının uygulamaya konması, yüzbinlerce Türk turistin, Yunan adalarını ziyaret etmesine sebep oldu. Bu durum, Yunan ekonomisinin yaz sezonunda önemli bir destek aldı.

"ADA EKONOMİSİNİ TÜRK TURİSTLER KURTARDI"

Yunan adaları ve Türkiye'deki fiyatlarda fark yok: Gözler eylül ayında

Yunan esnaflar, Türk turistlerin adaların ekonomisini toparlamada kritik rol oynadığını belirtti. Hürriyet’e konuşan bazı Yunan esnafı, Türk turistlerin adaya kattığı ekonomik canlılığa dikkat çekerek, “Bu yaz ada ekonomisini Türk turistler kurtardı. Onları soymaya kalkarsak bir daha gelmezler.” uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN