Yok böyle vicdansızlık! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullanarak para topladı

Yok böyle vicdansızlık! Ölmüş çocuğun fotoğrafını kullanarak para topladı

Ümraniye'de yaşayan Serhad T. daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Yahya Karakuş'un fotoğraflarını ve hastalığını kullanarak sosyal medya üzerinden para topladı. Vefat eden oğlunu kız gibi gösterip yardım toplayan dolandırıcıyı fark eden anne Figen Karakuş isyan etti. Serhad T. 'ye ulaştığını belirten Karakuş, tehdit edildiğini belirterek "Bir anne daha ne kadar yıkılabilir bilemiyorum" diye konuştu.

İddiaya göre, Serhad T., yaklaşık 5 yıl önce Ümraniye'de kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etmiş Yakup Karakuş adındaki çocuğun fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyi dolandırdı. Anne Figen Karakuş, internette gezinirken durumu fark etti.

Figen Karakuş, sosyal medya üzerinden Serhad T.’ye ulaşarak, yardım parası için fotoğrafları kullanılan çocuğun kendi vefat eden oğlu olduğunu söyledi. Duruma sinirlenen dolandırıcı; anne Karakuş'a tehdit, hakaret ve küfür etmeye başladı. Emniyete başvuran anne Figen Karakuş vefat eden oğlu için adalet istiyor.

uuuuu.jpg

Serhad T.,'nin kendisini tehdit ettiğini ifade eden Karakuş, "Bu gibi insanlar yüzünden gerçekten hasta olan çocuklara yardım edilmiyor. Bir anne daha ne kadar yıkılabilir bilemiyorum" diye konuştu.

66373efca02b6c7472fe378c.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN