Tarlasını sulamak için giden çiftçi karşısında görünce şok oldu! Bacağından 15 cm'lik dişini çıkardılar

Tarlasını sulamak için giden çiftçi karşısında görünce şok oldu! Bacağından 15 cm'lik dişini çıkardılar

Diyarbakır’da bir çiftçi tarlasını sulamaya gittiği anlarda hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Aniden panik olan 21 yaşındaki vatandaş bacağından yaralandı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde yaşayan Umut Arslan (21), sabah saatlerinde mısır tarlasını sulamak üzere tarlaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Arslan, mısır tarlasını suladığı sırada arasında gizlenmiş dev bir domuzun saldırısına uğradı.

yeni-proje-4.jpg

AĞIR YARALANAN ÇİFTÇİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Saldırı sırasında Arslan, domuzun güçlü pençeleriyle vücudunun çeşitli yerlerinden derin yaralar aldı. En ciddi yaralanma ise bacağında meydana geldi; domuzun darbeleri sonucu bacağı parçalandı. Saldırının ardından telefonla yakınlarına ulaşan Arslan, acil yardım çağrısında bulundu. Yakınları tarlaya ulaştığında Arslan’ı baygın ve kanlar içinde buldu.

AMELİYATTA DOMUZ DİŞİ ÇIKARILDI

Olayın ardından hızla Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Umut Arslan, acil ameliyata alındı. Ameliyat sırasında Arslan’ın bacağından domuzun sapladığı yaklaşık 15 santimetre uzunluğundaki diş çıkarıldı. Şu anda hastanedeki tedavisi devam eden Arslan’ın durumu ciddiyetini koruyor.

yeni-proje-5.jpg

KÖYLÜLER DOMUZ AVINA ÇIKTI

Olayın ardından köylüler, köy civarında dev domuzları avlamak amacıyla harekete geçti. Yetkililer, bölgedeki domuz popülasyonunun kontrol altına alınması için önlemler alınacağını duyurdu.

Diyarbakır'daki bu üzücü olay, yerel halkı ve yetkilileri, yaban hayatıyla ilgili güvenlik tedbirlerini yeniden gözden geçirmeye teşvik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN