Tarlada gördüğü yılanı kameraya çekmek isterken az kalsın canından oluyordu! Önce bacağına dolandı sonra...

Tarlada gördüğü yılanı kameraya çekmek isterken az kalsın canından oluyordu! Önce bacağına dolandı sonra...

Tarlada gördüğü yılanı görüntülemek için kameraya davrandı ancak az daha canından oluyordu! Önce bacağına dolandı sonra...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde çiftçilikle uğraşan İlker Küçükerdal, sebze bahçesinde karşılaştığı Bozyörük yılanının saldırısına uğradı. Olay, dün öğle saatlerinde Keklice mevkiinde yaşandı. Bahçesinde köpeklerinin havlamalarını duyan Küçükerdal, durumu kontrol etmek amacıyla yanlarına gittiğinde yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir Bozyörük yılanı ile karşılaştı.

Yılanı cep telefonuyla görüntülemek isteyen Küçükerdal, beklenmedik bir saldırıyla karşılaştı. Yaşadığı olayı anlatan Küçükerdal, "Hayvanlarıma bakmaya gidiyordum. Köpeklerin sesini duyup, yaklaştığımda otların arasında bir kıpırtı olduğunu fark ettim. Köpeklere saldırmaya çalışıyordu. Cep telefonu kamerasıyla video çekmek için biraz daha yaklaştım. Üzerime gelmeye başladı, bacaklarıma dolaştı. Yere düşünce dişlerini pantolonuma geçirdi. Ben kurtulmaya çalışırken yılan da korkup kaçtı. Aynı yılanı bahçemde 4-5 senedir görüyordum ama zarar vermediği için bir şey yapmıyorum. Sanırım yaklaşınca korkup, saldırdı. Bu olay beni de korkuttu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN