Metro Hattı’nda arıza! Çalışmalar sürüyor

Metro Hattı’nda arıza! Çalışmalar sürüyor

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’nda dün sabah saatlerinde meydana gelen arızayı giderme çalışmaları devam ediyor. Arıza nedeniyle hattaki seferler Üsküdar ile Altunizade durakları arasında gecikmeli olarak yapılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatil olmasına rağmen yaşanan aksaklık nedeniyle istasyonlarda yolcu yoğunluğu oluştu.

M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’nda dün sabah başlayan aksaklık bugün de devam ediyor. 'Teknik arıza' sebebiyle seferler Atunizade istasyonunda aktarmalı olarak yapılıyor.

Bugün de sürmesi beklenen çalışmalar nedeniyle Üsküdar-Altunizade istasyonları arasındaki seferler, 20-25 dakika aralıklarla gerçekleştiriliyor.

Öte yandan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatil olmasına rağmen yaşanan aksaklık nedeniyle Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında yolcu yoğunluğu oluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN