Meteoroloji son hava tahminini duyurdu: Sıcak ve nemli havanın etkisi sürecek

Meteoroloji son hava tahminini duyurdu: Sıcak ve nemli havanın etkisi sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminine göre, ülkemiz genelinde sıcak ve nemli havanın etkisi sürecek. Özellikle Doğu Anadolu'nun doğusu ile Rize, Artvin ve Van çevrelerinde yerel olarak sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Ağustos salı günü hava durumu raporunu yayımladı. Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri bugün parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Rize ve Artvin'in iç kesimleri, Van'ın kuzeydoğu kesimleri yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara hazırlanmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise toz taşınımı bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak ve ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgarın genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

20 AĞUSTOS SALI GÜNÜ

3-copy.jpg

21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ

4-copy.jpg

22 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

23 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

24 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN