Konya kevgire döndü! Devasa obruk görenleri hayrete düşürüyor: 6 metre derinliğinde 25 metre çapında...

Konya kevgire döndü! Devasa obruk görenleri hayrete düşürüyor: 6 metre derinliğinde 25 metre çapında...

Konya adeta kevgire döndü! Obruklarla ünlü ilimizdeki bu devasa obruğu görenlere hayrete düştü! 6 metre derinliğinde 25 metre çapında...

Konya'nın Karapınar ilçesinde, yaklaşık 6 metre derinliğinde ve 25 metre çapında dev bir obruk meydana geldi. İlçeye bağlı Ekmekçi Yaylası'nda Barış Ekmekçi'ye ait ayçiçeği tarlasında oluşan bu devasa çukur, çevrede büyük bir korkuya yol açtı.

OBRUĞUN GÖRKEMİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Konya'da 6 metre derinliğinde, 25 metre çapında yeni obruk oluştu

Obruğun devasa boyutları, olaya tanık olan vatandaşları adeta hayrete düşürdü. Ayçiçeği tarlasında aniden beliren obruk, yaklaşık 6 metre derinliği ve 25 metre çapıyla dikkat çekti. Çevre sakinleri, bu büyük çukurun yarattığı tehlike karşısında endişeye kapıldı.

Tarlanın sahibi Barış Ekmekçi, bölgenin obruk oluşumuna yatkın olduğunu belirterek, 2023 yılında da benzer bir olay yaşandığını hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN