Kiracılı evi aldı! Eve girdiğinde hayatının şokunu yaşadı

Kiracılı evi aldı! Eve girdiğinde hayatının şokunu yaşadı

Bursa'da yaşayan ev sahibi M.K. kiracılarının evi çöp ev haline getirmesi ve tahliye davasına rağmen evden çıkmamaları nedeniyle adeta kabusu yaşıyor.

M.K 9 ay önce Işıktepe Mahallesi'nde bulunan bir evi satın aldı. Evde halihazırda kiracı olarak A.B. ve eşi yaşıyordu. M.K. eve taşınmak istediği için kiracılarına çıkmaları için ikazda bulundu.

aw195001-01-jxmf.webp

Kiracılar evi boşaltmayınca M.K. tahliye davası açtı. Dava, M.K'nin lehine sonuçlandı ancak kiracılar evden çıkmayı reddetti.

M.K. dün avukatı ve polis ekipleri ile birlikte eve gittiğinde ise evin neredeyse tamamının çöplerle kaplı ve rahatsız edici bir koku ile karşılaştı. Kiracılarına tekrar evden çıkmaları için yalvardığını söyleyen M.K. olumsuz yanıt aldığını belirtti.

aw195001-06-cjto.webp

9 aydır evini kullanamadığını ve komşularından şikayetler geldiğini ifade eden M.K. çaresizlik içinde ne yapacağını bilemez olduğunu belirtti.

aw195001-08-tswy.webp

aw195001-07-mfqi.webp

yyyyy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN