Hem Ankara'da hem de İstanbul'da geçerli! Et yemeyen kalmayacak! Oraya giden dolabı dolduruyor

Hem Ankara'da hem de İstanbul'da geçerli! Et yemeyen kalmayacak! Oraya giden dolabı dolduruyor

Zam üstüne zam bindirilen et fiyatlarına dur denildi. Hem İstanbullular hem de Ankaralılar Ramazan boyunca uygun fiyata et yiyebilecek. Kıyma ve dana kuşbaşı o fiyattan raflara yerleşiyor. İşte Ankara ve İstanbul’da uygun fiyatlı et satış noktaları…

Son yılların en çok zamlanan ürünleri arasında yer alan kırmızı et fiyatlarında yaşanan artışlar vatandaşın cebini zorluyor. İstanbul ve Ankara'da tam 28 Market Ramazan boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İstanbul'da dana kıyma almak isteyen vatandaşlar 314 TL öderken dana kuşbaşı için 344 TL Ödeme yapacak. Ankara'da ise kıyma ve kuşbaşının kilogram fiyatı 324 TL'ye sabitlendi. Belirli marketlerde geçerli olacak satışlar için açıklamalarda peş peşe geldi. İşte Ankara ve İstanbul’da uygun fiyatlı et satış noktaları…

RAMAZAN BOYUNCA GEÇERLİ

Türkiye'de artan et et fiyatlarına ne üretici ne de tüketici yetişebiliyor. Son bir yıl içerisinde et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın bütçesini zorlarken Ramazan öncesinde fiyat sabitleme kararı ile vatandaşın yüzü güldü. Et ve Süt Kurumu ile yapılan anlaşma doğrultusunda Ankara ve İstanbul'da fiyatlar sabitlendi. 28 zincir markette geçerli olacak indirim kararı için belirlenen marketlerde tek tek açıklandı.

et-ve-sut-kurumu.jpg

HANGİ MARKETLERDE GEÇERLİ OLACAK?

İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu ile yapılan anlaşma doğrultusunda Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarının sabitlendiği duyuruldu. Ramazan boyunca dana kıymanın kilogram fiyatı 314 TL'ye sabitlenirken dana kuşbaşının kilogram fiyatı ise 344 TL olarak tezgahlarda yer alacak. Kampanya kapsamında yer alan marketler şu şekildedir:

kurban-eti.jpg

"Hakmar, Happy Center, Kim Market, Gökkuşağı Market, Onur Market, Biçen Market, Mopaş Market, Özkuruşlar Market, Sarıyer Market, Snowy Ulu Kardeşler, Örnek Market, Show Market, Altun Market, Anpa Gross, Birmar, Deniz Group, Ecemar, Şimşekler Market, Birlik Gross, Grup Gökkuşağı, İklim Mağazacılık, Kılıç Market, Karabağ Market, Nar Market, Onur Hipermarketleri, Irmaklar Market, Rota Market, Taş Kasap."

324 TL'YE SABİTLENDİ

Başkent Ankara'da Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatları sabit tutulurken kıyma ve kuşbaşının kilogram fiyatı 324 TL'ye sabitlendi. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında tüketiciler uygun fiyatlardan et tüketebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN