Deniz Yücel'den Erdoğan'ın 'mülteci' açıklamasına tepki: Babanın tarlasına mı davet ediyorsun?

Deniz Yücel'den Erdoğan'ın 'mülteci' açıklamasına tepki: Babanın tarlasına mı davet ediyorsun?

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Lübnan'dan gelen mültecilere kapımız her zaman açık" sözlerine tepki gösterdi. Yücel, "İsrail Orta Doğu'yu boşaltmak için her yeri bombalıyor, bizimki de ‘bize gelin’ diyor. Babanın tarlasına mı davet ediyorsun arkadaş" dedi.

Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortak basın açıklamasında Lübnan'dan gelen mültecileri kapıların açık olduğunu vurguladı.

Erdoğan, "Suriye'den ülkemize gelen mülteciler konusunda kapımız onlara hep açık olmuştur. Şu anda da açıktır. Lübnan'dan da ülkemize gelenler olursa biz onlara da kapımızı açık tuttuk. Şu anda Lübnan'da ciddi manada Türkmenler de var ve bu Türkmen soydaşlarımızı da bizler aynen içeriye alırız. Onlara da kapımızı açık tuttuğumuzu söyledim söylüyorum. Kapımız onlara açık." ifadelerini kullandı.

'BABANIN TARLASINA MI DAVET EDİYORSUN?'

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya üzerinden, "Babanın tarlasına mı davet ediyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Yücel paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İsrail Orta Doğu'yu boşaltmak için her yeri bombalıyor, bizimki de ‘bize gelin’ diyor. Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı, Afrikalı yetmedi, bir de Lübnanlılar gelsin öyle mi? Babanın tarlasına mı davet ediyorsun arkadaş"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN