Antalya’nın gizli cenneti! Muğla’yı Balıkesir’i kıskandıran güzellik! Bunu gören herkes tatile değil yerleşmeye gidecek

Antalya’nın gizli cenneti! Muğla’yı Balıkesir’i kıskandıran güzellik! Bunu gören herkes tatile değil yerleşmeye gidecek

Türkiye doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistleri büyülemeye devam ediyor. Antalya'nın gezi cenneti Muğla ve Balıkesir'de kıskandırıyor. Doğanın sunmuş olduğu eşsiz güzelliği bir kez gören sadece tatile değil yerleşmeye gitmek istiyor. İşte Antalya'nın saklı cenneti…

Antalya'nın gizli güzellikleri arasında yer alan Göynük Kanyonu, gören turistleri hayran bırakıyor. Yoğun bitki örtüsü, Şelaleleri ve doğal havuzlarıyla ziyaretçileri büyüleyen ufak bir yolculuğa hazır mısınız? Huzur arayanların kafasının rahatlayacağı Göynük Kanyonu, sessizce akan nehirlerin içerisinde kalan bir doğa harikasıdır. Yıllar geçtikçe zamanın izlerine de her bir zerresine kazıyan Göynük Kanyonu keşfedilmeyi bekleyen güzellikler arasında yer alıyor. Antalya'ya 36 Kemer'in Göynük beldesine ise 4 kilometre uzaklıkta yer alan bu kanyon birçok turisti ağırlıyor. İşte Antalya'nın saklı cenneti…

DOĞANIN GİZEMLİ YOLCULUĞU

Göynük kanyonu adımınızı attığınız her anda sizi büyülemeye hazır doğa harikası bir mekan olacak. Yoğun bitki örtüsüne sahip yamaçlar ve tarih öncesine dayanan ormanın içerisindeki yolculuk zamanın ritmini değiştiriyor.

goynuk-kanyonu-2.jpg

Likya Yolu, tarih ve doğa severler için eşsiz bir hazine sunuyor. Göynük kanyonu efsanevi yolun parçasını oluştururken yürüyüş Tutkunları etkileyici bir manzara eşliğinde Likya Yolu’nun büyüleyici güzergahını adım adım arşınlayacak.

goynuk-kanyon.jpg

Yaklaşık 5 kilometrelik bir etaptan oluşan dönüp Kanyonu, adrenalin severler içinde karşı konulamayacak bir adres oluyor. Rafting, doğa yürüyüşleri tırmanış ve paintball gibi aktiviteleri yapabileceğiniz Göynük Kanyonu’nda hem yüzebilir hem de buz gibi göletlerde serinleyebilirsiniz.

goynuk-kanyonu-1.jpg

DOĞANIN KALBİ BURADA ATIYOR

Huzur arayanların vazgeçilmez adresi Göynük, sessizlik ve dinginlik arayanların da vazgeçilmez rotası oluyor. Mağaraları keşfedebilir gizemli geçitlerin tadını çıkarabilirsiniz. Havuzlar ve şelaleler ile kendisine hayran bırakan Göynük Kanyonu, her döneme ait izleri taşımaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN