Ankaralılar eğlenceye doyacak! Bugünkü durağı o ilçe oldu: Tüm çocuklar başına toplandı

Ankaralılar eğlenceye doyacak! Bugünkü durağı o ilçe oldu: Tüm çocuklar başına toplandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Başkentli vatandaşlar bugün eğlencenin tadına varacak. İlçe ilçe geziyor her noktada farklı bir eğlence katıyor. Bugün Ankara'nın o ilçesinde mola verecek. Çocuklar gün boyu hem eğlenip hem de öğrenecek. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda hizmet sağlamaya devam ediyor. Çocukların yüzüne güldüren ABB, Ankara'nın Ayaş ilçesinde konaklayacak gezici çocuk etkinlik aracı ile yüzleri güldürüyor. Çocuklar soluğu aracın başında olacak.

ÇOCUKLARIN EN EĞLENCELİ GÜNÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı ilçelerde duraklayarak çocukların yüzünü güldürecek etkinlik aracının yola çıkardı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte çocukların içini sevinçle dolduran Ankara Büyükşehir Belediyesi gezici çocuk etkinlik aracının Ayaş'ta olacağını duyurdu.

Çocuklar eğlenceli bir günle muhteşem bir aktivite geçirecek. 3-14 yaş grubu çocukları kapsayan etkinlik 22 Temmuz 2024 tarihinde Ayaş Çarşı meydanında yerini alacak. Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra oyunlar ve sürpriz dolu özel etkinlikler yapılacak. Aileler Çocukların elinden tutup götürecek hem kendisi hem de çocukları eğlencenin tadına varacak.

Ankara Büyükşehir on X: "???? Gezici Çocuk Etkinlik Aracı Ayaş'ta! Çocuklarımızı eğlence dolu bir günle buluşturuyoruz! ???? ???????? 3-14 Yaş ⏰ 12.00 ???? 22 Temmuz 2024 ???? Ayaş Çarşı Meydanı Birbirinden eğlenceli

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN