18 kilo altını, cinsel organlarında saklamışlar! Cerrahi müdahaleyle çıkarıldı, 'Pes' dedirten kaçakçılık

Polis ekipleri, yurt dışından uçakla havalimanına gelen ve çıkış noktasında durdurulan 6 kadının cinsel organlarında gizlenmiş 18 kilo 500 gram külçe altın ele geçirdi. Altınlar, cerrahi müdahaleyle çıkarıldı. İşte detaylar...

İzmir'de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, Türkiye'ye kaçak yollarla altın girişi yapılacağı bilgisine ulaştı.

Polis ekipleri, Dubai'den uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Özbekistan uyruklu 6 kadın yolcu ile onları karşılamaya gelen iki aracı havalimanının çıkışında durdurdu.

Araçta ve yolcular üzerinde yapılan aramada, her biri 110 gram 82 adet külçe altın, 18 oyun konsolu ve kolu (playstation), 3 akıllı cep telefonu ele geçirildi.

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-6.jpg

ALTINLARI CİNSEL ORGANLARINA SAKLAMIŞLAR

Ayrıca, alınan mahkeme kararının ardından Özbek kadın yolcuların iç beden muayenesi ile yapılan cerrahi müdahalesi sonucu cinsel organlarından yine her biri 110 gram ağırlığında 84 külçe altın daha çıkarıldı.

Ele geçirilen toplam 18 kilo 500 gram ağırlığındaki 166 adet külçe altının piyasa değerinin 55 milyon TL olduğu belirtildi. Altınlar, cerrahi müdahaleyle çıkarıldı.

Kaçak getirdikleri altınlarla yakalanan 6 Özbek kadın yolcu ile onlara yardım ettiği belirlenen 1 şüpheli gözaltına alındı. 7 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-7.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-8.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-1.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-2.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-4.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-5.jpg

altin-kacakciligi-cezasi-nedir-altin-kacakciligi-nasil-yapiliyor-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN