15 Nisan’da Türkiye’yi bakın ne bekliyor? Resmen karşı karşıya kalacağız

15 Nisan’da Türkiye’yi bakın ne bekliyor? Resmen karşı karşıya kalacağız

Türkiye, Nisan ayının ortalarında beklenenin üzerinde sıcaklık değerleri ile karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile 15 Nisan gününe dikkat çekti.

Ökten’in paylaşımına göre, 15 Nisan’da Türkiye genelinde sıcaklık değerlerinde önemli bir artış yaşanacak. Hava sıcaklıklarının bazı bölgelerde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Bu ani sıcaklık artışı, bahar mevsiminin ortasında yaşanacak olmasıyla dikkat çekiyor.

img-5063.jpeg

Ancak bu sıcak hava dalgasının ardından, 17 Nisan ile 20 Nisan tarihleri arasında Türkiye’nin Marmara bölgesinden başlayarak yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine gireceği öngörülüyor. Bu değişim, önümüzdeki günlerde ülke genelinde hareketli hava olaylarına sahne olacağının bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN