Gökhan Gönül: Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil

Gökhan Gönül: Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Gönül sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak hakkındaki transfer iddialarını yalanladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Gönül hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuştu.

Gönül sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla; 'Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil' diyerek hakkında çıkan Beşiktaş iddialarını yalanladı.

'HERHANGİ BİR KULÜPLE ANLAŞTIĞIM DOĞRU DEĞİL'

Gökhan Gönül'ün yaptığı açıklama şu şekilde: Daha önce birçok defa söylememe rağmen, hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Ve bundan son derece rahatsızlık duyuyorum. Bu haberler ile alakalı son kez konuşuyorum. Hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Ve bundan son derece rahatsızlık duyuyorum. Bu haberler ile alakalı son kez konuşuyorum. Herhangi bir kulüp ile anlaştığım doğru değil. Bundan sonra yazılan çizilen hiçbir haber için açıklama yapmayacağım.

16-05/19/gokhangonul.jpgGökhan Gönül'ün yaptığı o açıklama / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN