Galatasaray'dan Felipe Melo'ya şartlı evet

Galatasaray'dan Felipe Melo'ya şartlı evet

Inter ile yollarını ayırmaya karar veren Felipe Melo, Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi, Sarı-Kırmızılı ekipten yanıt geldi: Kapımız sana açık ama bazı şartlarımız var..

Galatasaray forması giydiği dönemde orta sahanın bel kemiği olan Felipe Melo, geçtiğimiz sezonun başında ani bir kararla İtalyan devi Inter'e imza attı. Sarı-Kırmızılılar, onun boşluğunu doldurmayı şimdiye kadar başaramadı. Geçen bir sezonun ardından Inter'den ayrılmaya karar veren Melo, Galatasaray'a dönmek istediğini söyledi. Sarı-Kırmızılı kulüp, Brezilyalı oyuncuya bazı şartlar sundu.

İLK ŞART BONSERVİS

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray yönetiminin Melo'ya ilk şartı bonservis konusu... Sarı-Kırmızılılar, Inter'e kesinlikle bonservis bedeli ödemeyeceklerini tecrübeli futbolcuya bildirdi. Transfer için konuyu Melo'nun çözmesi gerek.

Ayrıca Melo yeniden Galatasaray forması giymek istiyorsa yüksek yıllık ücretten de vazgeçmeli. Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle UEFA tarafından Avrupa kupalarından 1 yıl men edilen Sarı-Kırmızılı kulüp artık adıklarını dikkatli atıyor. Sambacı, şu anda kazandığı 2 milyon 600 bin euro'nun altına inmek zorunda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN