Galatasaray Leiva ile anlaşmaya vardı: Tek problem Ariana Lima...

Galatasaray Leiva ile anlaşmaya vardı: Tek problem Ariana Lima...

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Lucas Leiva konusunda anlaşmaya vardığı ve Brezilyalı oyuncunun İstanbul'a geleceği iddia edildi. Ancak tek engelin, Brezilyalı futbolcunun sevgilisi Ariana Lima'nın Türkiye'ye gelmek istememesi olduğu öğrenildi.

Galatasaray merakla beklenen transferde sona ulaştı! Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in “Haftaya yeni arkadaşlar aramıza katılacak, Lucas Levia da alternatiflerimiz arasında” sözlerinden sonra yönetim Liverpool’un yıldızı Lucas Leiva’ya imzayı attırdı! 

Turkcell'in BipSpor uygulamasının duyurduğu habere göre, Brezilyalı ön libero ile yıllık 2.7 milyon euro karşılığında 3 yıllığına el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, Leiva’ya maç başına da 20 bin euro ödeyecek.

ARIANA LIMA ENGELİ

Lucas Leiva’nın hayat arkadaşı Ariana Lima’nın İstanbul’a gelmek istememesi transferin gecikmesine neden olsa da, sonunda buzlar eritildi ve iddialara göre mutlu sona ulaşıldı.

16-07/30/ariana-lima-3.jpg

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO

29 yaşındaki yıldız için Liverpool’a 2.5 milyon euro ödenecek. Kulübüyle hazırlık maçları için ABD’de bulunan Leiva, 7 Ağustos’taki dönüş sonrasında İstanbul’a gelecek. Bilindiği gibi Beşiktaş'ın Gökhan Gönül imzasının ilk kareleri de siyah beyazlı kulübün transfer sponsorluğu kapsamında Turkcell'in BipSpor uygulamasında duyurulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN