Galatasaray - Bayern Münih maçı ertelenecek mi?

Galatasaray - Bayern Münih maçı ertelenecek mi?

Galatasaray Bayern Munih ile Eurocup çeyrek final ikinci maçında yarın karşı karşıya gelecek. Galatasaray Basketbol Şube Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal maçın ertelenmeyeceğini duyurdu.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ertelenmesinin ardından İstanbul’da bundan sonra oynanacak müsabakaların durumu merak konusu oldu.

Galatasaray Odeobank Eurocup Çeyrek Final ikinci maçında yarın Bayern Munih ile karşılaşacak. Sosyal medyada maçın ertelenenip ertenmeyeceği konuşuluyor. 

“YARI FİNALE ÇIKACAĞIZ”

Öncelikle Bayern Munih maçına çok iyi hazırlandıklarını Sporcope'a belirten Can Topsakal “taraftarımızında desteği ile turu geçmek istiyoruz. Yüzde 80 şansımız olduğunu düşünüyorum. Taraftarımız bizi desteklesin, o havayla yarı finale çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“BAYERN MAÇI ERTELENMEYECEK 1 BİLET KALDI”

Maçın ertelenme durumunun olmadığını da belirten Topsakal maça ilginin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Galatasaraylı yönetici Abdi İpekçi’de oynanacak maç için sadece 1000 bilet kaldığını da sözlerine ekledi.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih’le karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20:00’de başlayacak.

GALATASARAY SAHASINDA 9 MAÇTA 8 GALİBİYET ALDI

Eşleşmede, deplasmanda oynanan ilk maçı 99-89 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, rakibini 10 sayının üzerinde bir farkla yenerek yarı finale yükselmek istiyor.

Galatasaray Odeabank, kupada tur atlaması durumunda yarı finalde Herbalife Gran Canaria-Stelmet Zielona Gora eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ULEB Avrupa Kupası’nda ilk tur F ve son 32 turu N Grubu’nu lider tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, son 16 turunda bir diğer Türk temsilcisi Pınar Karşıyaka’yı kupanın dışına itmişti. Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası’nda bu sezon sahasında yaptığı 9 maçın 8’ini kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN