Galatasaray Odeabank Bayern Münih'i konuk ediyor

Galatasaray Odeabank Bayern Münih'i konuk ediyor

ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Bayern Münih'e deplasmanda 10 sayı farkla kaybeden Galatasaray Odeabank, güçlü rakibi ile bu kez İstanbul'da rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Eurocup’ta temsil eden Galatasaray Odeabank, Avrupa’da tamam ya da devam maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar’ın çeyrek final rövanş karşılaşmasında Bayern Münih ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapacağı mücadele, saat 20:00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Terör saldırıları nedeniyle hafta sonunu ligde boş geçen temsilcimiz, Almanya’da oynanan çeyrek final ilk maçında rakibi karşısında 99-89 kaybetmişti. Galatasaray Odeabank’ın yarı finale kalabilmesi için 11 sayı ve üstü bir farkla galip gelmesi gerekiyor.

EVİNDE ASLAN KESİLİYOR

Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon sahasında oynadığı dokuz karşılaşmanın sekizinden galibiyetle ayrılan taraf oldu. Temsilcimiz Avrupa Kupası’nda oynadığı son beş mücadelede rakiplerine ortalama 27.2 sayı fark attı. Maç başına 84.5 sayı ortalamasıyla oynayan Galatasaray Odeabank, bu istatistik özelinde de Gran Canaria’nın sonra ikinci sırada bulunuyor.

Çeyrek final ilk karşılaşmasında Deon Thompson, Dusko Savanovic ve Alex Renfoe gibi isimleriyle maça hükmeden Bavyera temsilcisi ise, Euroleague’ten elenmesinin ardından bu sezon oynadığı dokuz Eurocup maçının altısını hanesini yazdırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN