Fernando Muslera, Galatasaray-Eskişehir maçında sahaya kaptan olarak çıktı

Fernando Muslera, Galatasaray-Eskişehir maçında sahaya kaptan olarak çıktı

Fernando Muslera, Galatasaray’ın Eskişehirspor ile oynadığı lig maçında kaptan olarak sahaya çıktı.

Süper Lig 27. Hafta maçında Galatasaray deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geliyor. Birçok oyuncusunu sakatlığı nedeniyle Eskişehir’e götürmeyen Sarı-Kırmızılılarda kaptanlık görevi de Fernando Muslera’ya kaldı.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyen oyuncular arasında yer alıyor. Takımın 2. kaptanı Wesley Sneijder de Hollanda ile Fransa arasında yapılan hazırlık maçında sakatlanarak mücadeleye devam edememişti. Tedavi süreci 2-3 hafta daha sürecek olan yıldız oyuncu Eskişehirspor karşısında forma giyemeyen bir diğer isim. Bu iki oyuncunun yokluğunda kaptanlık yapan bir diğer isim olan Hakan Balta da Türkiye ile İsveç arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. Tecrübeli savunmacı da bugün sahaya çıkamayan bir diğer isim oldu.

PAZUBANDI MUSLERA'DA KALDI

Galatasaray’da uzun süredir kaptanlık görevi yapan isimlerden biri olan Sabri Sarıoğlu da sakatlığı nedeniyle Eskişehir’e götürülmeyen bir diğer isim.

Sporcope'un haberine göre, Sarı-Kırmızılılarda zaman zaman kupa maçlarında sahaya kaptan olarak çıkan Emre Çolak ise bugün ilk 11’de forma giymesine karşın pazubandı takan isim olmadı.

Galatasaray’da sakatlıklar nedeniyle kaptan olarak sahaya çıkan isim ise taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan Fernanda Muslera oldu. Galatasaray’da 5. sezonunu geçiren Muslera, geçtiğimiz 4 yılda 3 kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN