Fenerbahçeliler Derneği'ne Beşiktaş bayrağı asıldı

Fenerbahçeliler Derneği'ne Beşiktaş bayrağı asıldı

Şampiyonluk düğümünün çözüleceği 33. haftada Beşiktaş evinde Osmanlıspor ile karşılaşırken, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda Gençlerbirliğini ağırlıyor. Siyah-Beyazlılar'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maç öncesinde Çorum Osmancık'ta faaliyet gösteren Fenerbahçeliler Derneği binasına Beşiktaş bayrağı asıldı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde bulunan Osmancık Fenerbahçeliler Derneği binasına izin verilmesi üzerine dev bir Beşiktaş bayrağı asıldı.

Bayrağı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken Osmancık Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Haydar Kurşun, şunları söyledi:

"Biz müsaade ettik, astılar. Spor kardeşlik, barış ve dostluktur. Hiçbir yerde 4 büyük takım taraftarları aynı mekanda maç izleyemezken Osmancık'ta izleyebiliyorlar. Bu akşamda maçı burada izleyecek olan Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının en az 1 puan alması halinde şampiyonluğu kutlayacaklar."

16-05/15/resimid_3092503.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN