Şenol Güneş: Beraberliğe de razıyım, ilk defa üzülmeyeceğim

Şenol Güneş: Beraberliğe de razıyım, ilk defa üzülmeyeceğim

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Osmanlıspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş "Beraberliğe de razıyım. İlk defa beraberliğe de üzülmeyeceğim!" dedi.

Beşiktaş’ın başında tarihi bir maça çıkan Şenol Güneş Bu akşam güzelce bitirip tabloyu tamamlamak istiyoruz." dedi.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI:

"Bu sezon bir tablo çizmeye çalıştık. Bugün şampiyona yakışır bir oyun oynayarak bu işi bitirmek istiyoruz. Osmanlıspor'un oyun tarzı bize çok benziyor, zor maç olacak. Her maça galibiyet için çıktım ancak bu maçta beraberliğe sevinirim, üzülmem. Beraberliğe de razıyım. İlk defa beraberliğe de üzülmeyeceğim! Manzara muhteşem. Stat, boğaz, yeşillik... Muazzam bir tablo var. Bu akşam güzelce bitirip tabloyu tamamlamak istiyoruz."

GÜNEŞ’İN TARİHİ GÜNÜ

Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden Şenol Güneş, Süper Lig kariyerindeki ilk şampiyonluğu Beşiktaş ile yaşamaya çok yakın. Teknik direktörlük kariyerine 1988-1989 sezonunda Trazonspor ile başlayan 63 yaşındaki Güneş, Türkiye'nin en üst düzey liginde bordo-mavili takımın yanı sıra Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ı çalıştırdı. Siyah-beyazlı ekibin şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde tecrübeli teknik adamın, uzun kariyerindeki şampiyonluk hasreti sona erecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN