Fenerbahçeli futbolculara Tuzlaspor maçı öncesi ilginç teklif

Fenerbahçeli futbolculara Tuzlaspor maçı öncesi ilginç teklif

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor-Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertli futbolculara sürpriz bir teklif geldi.

Tuzla Belediye Sahası'ndaki maç öncesi ısınma antrenmanına çıkan Fenerbahçeli futbolcuların yanına gelen ve kendisini 'Foto Dursun' olarak tanıtan bir kişi, "İsterseniz sizin fotoğraflarınızı parayla çekebilirim" dedi.

Hürriyet'in haberine göre bu teklife karşı çok şaşıran sarı lacivertli futbolcular gülerek bunu reddettiler ve bizim fotoğrafçılarımız var dediler.

Altyapıdan 7 oyuncu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Tuzlaspor maçına yedeklerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıktı. Altyapıdan Yasir Subaşı, Muhammed Samed Karakoç, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Egemen, Caner Koca ve Semih Ergül, Tuzlaspor karşılaşmasının kadrosunda yer aldı.

Kaleci Ertuğrul ilk kez forma giydi

Fenerbahçe'de bu sezon 3. kaleci olan Ertuğrul Taşkıran, ilk kez bir resmi maçta forma giydi. UEFA Avrupa Ligi'nde Fabiano'yu ligde de Volkan Demirel'i kullanan Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 25 yaşındaki Ertuğrul'a formayı verdi.

Suni çim için özel krampon

Tuzla Belediye Sahası'nın zemininin suni çim olması sarı lacivertli takımı zorladı. Futbolcular suni çim için özel kramponlarla sahada yer aldı. Fenerbahçe, daha önce Avrupa Ligi'nde oynadığı Molde maçını da suni çimde oynamış ve sarı lacivertliler yine özel kramponla oynamıştı.

Fernandao buzları eritti

Başakşehir maçında taraftarların protesto ettiği Fernandao ile taraftarlar arasındaki buzlar eridi. Sarı lacivertli taraftarlar Brezilyalı golcüye maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. Fernandao da taraftarların tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN