Fenerbahçe - Tuzlaspor maçında sahaya yumruk büyüklüğünde taşlar atıldı

Fenerbahçe - Tuzlaspor maçında sahaya yumruk büyüklüğünde taşlar atıldı

Tuzla-Fenerbahçe maçında stat dışından sahaya yumruk büyüklüğünde taşlar atıldı. Tuzlasporlu futbolcu Haluk Türkeri'ye taş isabet etmesi sonucu yerde kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın 10. dakikasında tribünü dolduran taraftarlar tarafından sahaya taş atıldı.

Maçın hemen başında da sahaya atılan taşlar, herhangi bir oyuncuya isabet etmezken; maçın 11. dakikasında sahaya atılan taş, Tuzlasporlu futbolcu Haluk Türkeri'nin kafasına isabet etti. Kafasına taş isabet eden Haluk, bir anda yere yığılırken; sağlık görevlileri duruma müdahale etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira da yaşanan olayların ardından 4. hakemin yanına giderek uyarılarda bulundu.

İşte Tuzlaspor-Fenerbahçe maçında yaşanan o anlar:

Tuzla Stadı'nda izdiham

Fenerbahçe maçı öncesi stadın kapısında aşırı kalabalık oluştu. Basın mensupları, güvenlik görevlileri ve taraftarlar tek kapıdan geçişi sağlamaya çalışınca kapı önünde yığılma ve tartışmalar yaşandı. Çevik Kuvvet yaşanan arbedeyi bitirmek için müdahale yapmaya hazırlanıp gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Görevliler ve taraftarlardan bir çoğu maçın başlama saatinden sonra içeri girebildi.

15-12/16/ekran-resmi-2015-12-16-141908.pngFenerbahçe ile Tuzlaspor arasında oynanan maçta sahaya taş yağdı. / FOTOĞRAFLAR: SOSYAL MEDYA

15-12/16/ekran-resmi-2015-12-16-141916.pngHaluk Türkeri kafasına aldığı darbe sonucu yere yığıldı.

15-12/16/ekran-resmi-2015-12-16-141922.pngFutbolcular ise taşı göstererek olayda yaşadıkları şoku anlatmaya çalıştılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN