Fenerbahçe Pereira ve ekibine ne kadar tazminat ödeyecek?

Fenerbahçe Pereira ve ekibine ne kadar tazminat ödeyecek?

Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Vitor Pereira ve ekibiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimden alınan bilgilere göre Portekizli teknik adam ve ekibine sözleşme fesih bedeli ödeneceği ancak bu rakamın söylenildiği gibi 4 milyon euro olmadığı belirtildi.

Fenerbahçe'de görevine son verilen Vitor Pereira'nın tazminat alıp, almayacağı merak konusu olmuştu. Sarı lacivertlilerden alınan bilgilere göre Portekizli teknik adam ve ekibine 2- 2.5 milyon euro aralığında bir ödeme yapılacağı aktarıldı.

Önceki günlerde Pereira ve ekibinin takımdan ayrılmasının maliyetinin 4 milyon euroyu bulabileceği belirtilmişti. Ancak kulüp yetkilileri bu rakamı yalanladı. Portekizli teknik adam ve ekibine 2-2.5 milyon euro seviyesinde bir ödeme yapılacağı aktarıldı.

GEÇEN SEZON 34 MAÇTA 22 KEZ GALİP GELDİ

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başında geçtiğimiz sezon 34 lig maçında 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı. Beşiktaş'a şampiyonluğu kaptırdıktan sonra takımdan gönderilmesi beklenen Pereira tazminatı sebebiyle görevine devam etmiş ancak Monaco karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet bardağı taşıran son damla olmuştu.

16-08/11/2016-08-11_185459.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN