Fenerbahçe evinde Galatasaray Odeabank'ı 77-68 mağlup etti

Fenerbahçe evinde Galatasaray Odeabank'ı 77-68 mağlup etti

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Fenerbahçe evinde Galatasaray Odeabank'ı 77-68 mağlup etti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Fenerbahçe, Ülker Arena'da konuk ettiği Galatasaray Odeabank'ı 77-68 yendi. Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren isimler 15 sayı 7 ribauntla oynayan Ekpe Udoh ve 13 sayı 4 ribauntla mücadeleyi tamamlayan Jan Vesely olurken Cim Bom'da Stephane Lasme'nin 21 sayısı yenilgiyi engelleyemedi.

Sarı Kanaryabu sonuçla 19 maçta 15. galibiyetini alırken liderliğe yükseldi. Sarı-Kırmızılılar ise 19 maçta 6. mağlubiyetini alarak 3. sıraya geriledi. Bu arada karşılaşmayı, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini’yi ziyarete gelen NBA’in efsane isimlerinden Steve Nash de salonda izledi. 

Ataman öfkesi

Derbinin ikinci çeyreğinde 4 dakika geride kalırken G.Saray Koçu Ergin Ataman ile Fenerbahçe bençi arasında gerginlik yaşandı. Tribünlerin de tepkisi çeken bu diyaloğun ardından Fenerbahçeli taraftarlar Ergin Ataman aleyhinde uzün süre tezahürat yaptı.  Sarı-Lacivertli taraftarların maçın başından bu yana Ataman'a olan tepkisi bu bölümde zirve yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN