Fatih Terim'den basın toplantısında İngilizce cevap

Fatih Terim'den basın toplantısında İngilizce cevap

Millilerimiz için ya tamam ya devam maçında Çek Cumhuriyeti'ni yenen A Millilerimizin maç sonu basın toplantısında eğlenceli anlar yaşandı. Fatih Terim'in, Milli Takım'ın sloganı haline gelen 'Biz bitti demeden bitmez'i İngilizce'ye çevirmesi basın toplantısında gülüşmelere neden oldu.

EURO 2016 ilk maçında Hırvatistan'a daha sonra İspanya'ya karşı kaybeden A Millilerimiz, Çek Cumhuriyeti'ni Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleriyle 2-0 yendi ve bir üst tura çıkma şansını devam ettirdi.

''UEFA BİR HATA YAPARAK...''

Türkiye A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Terim'in keyfinin yerinde olduğunu gözlenirken, bir gazetecinin 'UEFA bir hata yaparak şansınız olmadığını söyledi, tarih profesörüyle sorununuz olduğunu söylediniz belki de yarın matematik profesörüyle sorununuz olacak' sorusuna Milli Takım'ın sloganı olan 'Biz bitti demeden bitmez'i İngilizce'ye çevirererk 'So nothing ever end until we say so' dedi. Terim'in cevabı toplantı ise salonunda yüzleri güldürdü.

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN