Ata Demirer'in Fatih Terim taklidi kırdı geçirdi

Ata Demirer'in Fatih Terim taklidi	kırdı geçirdi

Dün gelen Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrasında herkes Milli Takım’a övgüler yağdırırken, ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi gördü. Ünlü komedyen Ata Demirer'de Millilerimizin başarısını paylaştığı bir video ile kutlarken görüntüler izleyenleri kırdı geçirdi.

EURO 2016’da ya tamam ya devam maçında Millilerimiz, Çek Cumhuriyeti takımını 2-0 yenerek şansını devam ettirdi. Oynadığı futbol ve prim tartışmaları yüzünden eleştirilerin hedefindeki Millilerimizin dün akşamki Çek galibiyetine birçok ünlü isim destek verirken, A Milli takımımıza bir destek de Ata Demirer'den geldi.

Ünlü komedyenin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı Fatih Terim taklidi videosu izleyenleri güldürürken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

İŞTE O ANLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN